شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

[-]
آخرین ارسالی ها
اثار هنر مندان پیشین ( غیر معروف اما جالب و زیبا)
شروع کننده:kalireza آخرین پست توسط:جلیل ناصح پاسخ ها:145 آثار هنرمندان پيشين/ olden نمایش ها:12019 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
نگارگری-ناشناس
شروع کننده:جلیل ناصح آخرین پست توسط:جلیل ناصح پاسخ ها:1 هنرمندان نگارگر پیشین نمایش ها:117 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
نمایشگاه آثار خوشنویسی ، تذهیب ، دکوراتیو با عنوان " فصلی دیگر "
شروع کننده:آوای سروش آخرین پست توسط:جلیل ناصح پاسخ ها:1 نمايشگاه‌ها نمایش ها:81 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
خط شکسته تحریر
شروع کننده:عمادرضا آخرین پست توسط:عمادرضا پاسخ ها:34 خط شكسته نمایش ها:5781 زمان:۲۶-۲-۱۳۹۱
عزمي من فلسطين يطلب مساعدة
شروع کننده:azmyazzam آخرین پست توسط:azmyazzam پاسخ ها:0 خط كوفي نمایش ها:40 زمان:۲۴-۲-۱۳۹۱
استاد عباس اخوین
شروع کننده:خوشنویس آخرین پست توسط:عمادرضا پاسخ ها:161 آثار هنرمندان معاصر/ contemporary نمایش ها:24124 زمان:۲۴-۲-۱۳۹۱
رضا عباسی
شروع کننده:عمادرضا آخرین پست توسط:جلیل ناصح پاسخ ها:34 هنرمندان نگارگر پیشین نمایش ها:3904 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
شاه محمود نیشابوری(زرین قلم)
شروع کننده:جلیل ناصح آخرین پست توسط:جلیل ناصح پاسخ ها:40 آثار هنرمندان پيشين/ olden نمایش ها:3322 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
کتاب مهر و حکاکی در ایران
شروع کننده:mazadi آخرین پست توسط:mazadi پاسخ ها:6 حکاکی (مهر و نگین) نمایش ها:316 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
آثار عليرضا عباسي
شروع کننده:Hamed Alvandi آخرین پست توسط:جلیل ناصح پاسخ ها:32 آثار هنرمندان پيشين/ olden نمایش ها:6765 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
جهت حرکت: - سرعت: - (توقف | حرکت) - بارگذاری مجدد

قوانين و تازه‌هاي انجمن   حتما قبل از شروع فعاليت، مطالعه كنيد.
کاربران حاضر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
آغاز کننده Hamed Alvandi
ارسال‌ها 8
بازدید‌ها 3102

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال‌ها و رفع ابهام قوانين
نویسنده پیام
Hamed Alvandi
آفلاین
مدير سايت
مدير سايت

• اعتبار: 73
سپاس ها 3766
سپاس شده 3363 بار در 494 ارسال
ارسال: #1
سوال‌ها و رفع ابهام قوانين
كاربران محترم مي‌توانند براي مواردي كه در قوانين سايت و تفسير آن دچار ترديد و شبهه شده‌اند سوال‌هاي خود را در اينجا مطرح كنند.
امضاي كاربر:
هزار ان سال از آغاز حيات بشر بر اين كره‌ي خاكي مي گذرد٬ و همه ي آنان تا به امروز مرده‌اند٬ و ما نيز خواهيم مرد و بر مرگ ما نيز قرن‌ها خواهد گذشت، خوشا آنان كه مردانه مرده‌اند.
و تو اي عزيز ! بدان٬
تنها كساني مردانه مي ميرند٬ كه مردانه زيسته باشند
سید مرتضی آوینی
۲۸-۱۱-۱۳۸۸ ۰۱:۲۸
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط مسعود ندافیان ، سعید قادری ، نادرالکتاب
Nassim
آفلاین
عضو معمولی
**

• اعتبار: 4
سپاس ها 181
سپاس شده 321 بار در 47 ارسال
ارسال: #2
RE: سوال‌ها و رفع ابهام قوانين
سلام

سوالی در مورد قانون زیر داشتم:
"چناچه مطلب شما عمومي نيست و اشاره و سمت و سوي آن به كاربري خاص است، از انتشار آن در انجمن خودداري و از پيام خصوصي براي اين منظور استفاده كنيد."

برداشت من از این قانون اینه که هر مطلبی که خطاب به کاربر خاصی باشه از حالت مطلب عمومی خارج میشه و بنابراین باید به صورت خصوصی ارسال بشه.
اگر این برداشت درسته پس چطور میشه در تالارها با شخص خاصی وارد بحث شد (بحث در مورد موضوع و نه انتقاد یا احوالپرسی!) و یا به صورت عمومی درخواستی از شخص خاصی داشت؟ مخصوصا که اون درخواست مربوط به مطلبی باشه که قبلا به صورت عمومی انتشار پیدا کرده.

با تشکر
۲۰-۱-۱۳۸۹ ۱۷:۴۳
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط نادرالکتاب
جعفر زاده
آفلاین
عضو ثابت

• اعتبار: 13
سپاس ها 1149
سپاس شده 1268 بار در 141 ارسال
ارسال: #3
با تشکر به نظر من این مورد برای مواقعی است که مربوط به حوزه خوشنویسی نبوده و نحوه ارتباط یا گفتار و احوالات شخصی را شامل میشود و مواردی که انتقاد مستقیم شخصی در میان باشد و الا آنچه به تالار و انجمن و فعالیت در آن  و مشارکت صمیمانه در تالار است شامل این قانون نخواهد بود . انصافا هم با در نظر گرفتن ظرافتهای رفتاری اهل هنر و نازکی طبع لطیف عمومی کردن اختلاف نظر های شخصی به نفع تالار نبوده و افراد تازه وارد را از ادامه همکاری دلسرد می کند و به حق قانون جالبی و شایان توجهی است
۲۰-۱-۱۳۸۹ ۱۸:۳۳
 سپاس شده توسط نادرالکتاب
Hamed Alvandi
آفلاین
مدير سايت
مدير سايت

سپاس ها 3766
ارسال: #4
سلام.
از كاربران محترم Nassim و jalalamir تشكر مي‌كنم.
و از همه دوستان مي‌خواهم كه چنانچه سوالي در ذهن دارند بپرسند. چون سوالي نمي‌شود من هم گمان مي‌كنم كه حتما كاربران با خواندن مستندات بخش قوانين توجيح شده‌اند.

===========
اجازه بدهيد دقيقا بگويم كه سوال كاربر Nassim از كجا شكل گرفته است تا با ذكر اين نمونه پاسخ اغلب سوال‌ها داده شود.
مصاحبه‌اي توسط يكي از كاربران در مورد خط شيدا از آقاي زدوار منتشر شده بود. كاربر Nassim در پايين همان نوشته ارسالي داشتند با مضمون اينكه بسيار مشتاق هستند كه نمونه‌هاي اين خط را ببينند و گويا خطاب به آقاي زدوار نوشته بودند.
نوشته ايشان را به چند نوع مي‌شد تفسير كرد:
اول اينكه مستقيم با آقاي زدوار كار دارند. پس بايستي از پيام خصوصي استفاده كنند.
دوم اينكه از خواسته ايشان ديگران هم استفاده خواهند كرد يعني منافع عمومي دارد. پس مي‌توان آن را عمومي انتشار داد. اما كجا؟ اگر در زير آن مصاحبه درج شود پس ديگران هم اجازه دارند مطلب را پيگيري كنند يعني مطالبي مانند من هم مي‌خواهم، خبري نشد؟ و ... در زير آن درج خواهد شد. پس چه بايد كرد؟
اين يك خواسته است و بايستي جايي مطرح شود. به ايشان پيشنهاد شد در قسمت درخواست‌هاي گرايش‌هاي نوين و ... موضوعي با عنوان درخواست اطلاعات بيشتر در مورد خط شيدا درج شود. و پاسخ مناسب هم در همانجا درج شد.

اگر دلتان مي‌خواهد دليل را بدانيد مطالعه كنيد.
لابد از ذهنتان گذشت كه اين چه كاري است؟ اين همه اينطرف و آن طرف رفتن براي يك درخواست.
همه‌ي اين قوانين بر اساس تجربه طرح و براي راحتي شما در آينده وضع شده اند.
نمونه‌هاي بسيار جالبي از آشفتگي به دليل رعايت نكردن اين قوانين در فروم‌هاي عربي قابل مطالعه است. در آن تالارها يك نفر موضوعي ايجاد ميكند مثلا تحت عنوان آثار ميرعماد و يك يا چند اثر در آن قرار مي‌دهد به چشم بر هم زدني 10 الي 15 صفحه پيام‌هاي ديگران زير آن درج مي‌شود. به طوريكه اگر قرار باشد دوباره اثري از ميرعماد ارسال شود يا شما بايد 15 صفحه را بگردي و يا اينكه خود آنها دوباره يك موضوع ديگر ايجاد مي‌كنند مثلا با عنوان آثار ميرعماد 2 و باز همان آش و همان كاسه. 15 الي 20 صفحه مي‌نويسند تشكر. دستت پر توان. خدا قوت. دمت گرم و ... كه واقعا هيچ ارزشي ندارد.
چرا گفتم براي راحتي خود شماست به اين لحاظ كه در وقت شما صرفه‌جويي خواهد شد و منابع ما هم به درستي به استفاده خواهد شد.
وقتي درخواست در قسمت خود مطرح شود شما به راحتي مي‌توانيد ببينيد كه در بخش درخواست است و چنانچه مي‌توانيد پاسخ دهيد و يا كمك كنيد آن را مي‌خوانيد.
امضاي كاربر:
هزار ان سال از آغاز حيات بشر بر اين كره‌ي خاكي مي گذرد٬ و همه ي آنان تا به امروز مرده‌اند٬ و ما نيز خواهيم مرد و بر مرگ ما نيز قرن‌ها خواهد گذشت، خوشا آنان كه مردانه مرده‌اند.
و تو اي عزيز ! بدان٬
سید مرتضی آوینی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۱-۱۳۸۹ ۱۱:۱۵، توسط Hamed Alvandi.)
۲۱-۱-۱۳۸۹ ۱۱:۱۴
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط مصطفی سیلمی ، tamana ، خوشنویس ، عباس توفيق ، جلیل ناصح ، Ahmad Soltanian ، نادرالکتاب
point_far_art
آفلاین

عضو غیرفعال

• اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
ارسال: #5
عرض سلام و ادب
چرا حساب کاربری من دسترسی به بخشی از قسمت‌های سایت را ندارد؟
۱۳-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۰۱
 سپاس شده توسط نادرالکتاب
Hamed Alvandi
آفلاین
مدير سايت
مدير سايت

سپاس ها 3766
ارسال: #6
(۱۳-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۰۱)point_far_art نوشته شده توسط:   عرض سلام و ادب
چرا حساب کاربری من دسترسی به بخشی از قسمت‌های سایت را ندارد؟

سلام.

به کدام بخش دسترسی ندارید؟
امضاي كاربر:
و تو اي عزيز ! بدان٬
سید مرتضی آوینی
۱۵-۹-۱۳۹۰ ۰۰:۳۹
 سپاس شده توسط نادرالکتاب
amir13
آفلاین

عضو غیرفعال

• اعتبار: 0
سپاس ها 5
سپاس شده 4 بار در 2 ارسال
ارسال: #7
سلام
اول پوزش ميخوام كه قبل ازمطالعه ي قوانين و ارسال سوالم از اينجا ، به شما پيغام خصوصي ارسال كردم براي رفع ابهامم.
اما سوالم:
من قبلا يعني قبل از سال 90 (تقريبا) به تمام سايت دسترسي داشتم
و  بدون مشكل  به تمام بخشها ميتونستم برم
اما الان مدت طولاني هست كه اين پيغام براي من ظاهر ميشه؛ __ متاسفانه در حال حاضر در زمان و تاریخ تعیین شده هیچ موضوعی در این انجمن وجود ندارد.__
البته بايد ذكر كنم كه من دقيقا وقتي مثلا روي آثار معاصرين نستعليق كليك ميكنم  همچين پيغامي برام مياد

ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
۱۵-۹-۱۳۹۰ ۱۵:۱۷
 سپاس شده توسط ahmad arabboushehri ، نادرالکتاب
Hamed Alvandi
آفلاین
مدير سايت
مدير سايت

سپاس ها 3766
ارسال: #8
(۱۵-۹-۱۳۹۰ ۱۵:۱۷)amir13 نوشته شده توسط:   سلام
اول پوزش ميخوام كه قبل ازمطالعه ي قوانين و ارسال سوالم از اينجا ، به شما پيغام خصوصي ارسال كردم براي رفع ابهامم.
اما سوالم:
من قبلا يعني قبل از سال 90 (تقريبا) به تمام سايت دسترسي داشتم
و  بدون مشكل  به تمام بخشها ميتونستم برم
اما الان مدت طولاني هست كه اين پيغام براي من ظاهر ميشه؛ __ متاسفانه در حال حاضر در زمان و تاریخ تعیین شده هیچ موضوعی در این انجمن وجود ندارد.__
البته بايد ذكر كنم كه من دقيقا وقتي مثلا روي آثار معاصرين نستعليق كليك ميكنم  همچين پيغامي برام مياد

ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد

مشکل رفع شد.
امضاي كاربر:
و تو اي عزيز ! بدان٬
سید مرتضی آوینی
۲۱-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۳۹
 سپاس شده توسط نادرالکتاب
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  قوانين بخش كتاب‌هاي الكترونيكي Hamed Alvandi 0 1,226 ۷-۲-۱۳۸۹ ۰۸:۴۱
آخرین ارسال: Hamed Alvandi

پرش به انجمن: